От днес   става част от голямото семейство на луксозната

...
От днес   става част от голямото семейство на луксозната
Коментари Харесай

Hyatt отвори първия си хотел в България

От през днешния ден   става част от огромното семейство на първокласната хотелска верига Hyatt Hotels Corporation, което сплотява 21 отличителни марката с повече от 900 хотела в над 65 страни на 6 континента. Откриването на хотела в София е знаково за компанията Hyatt, която стратегически уголемява наличието на марката в Югоизточна Европа.

Hyatt Regency Sofia е ситуиран в сърцето на столицата, до паметника „ Васил Левски “, на пешеходно разстояние от множеството софийски туристически забележителности и държавни институции.

„ Радваме се да обявим откриването на нашия първи хотел Hyatt в красивата София. Централното разположение на хотела е идеално за пътуващите за бизнес или отмора, които желаят да прегледат този незабравим град и да се срещнат с неговата жива просвета и богата история. “, съобщи Лоран Шодер, общоприет управител на Hyatt Regency Sofia

Hyatt Regency Sofia разполага със 183 просторни стаи за посетители, в това число 22 стилни жилището. Интериорният дизайн е въодушевен от цветовете, формите и символиката на българската шевица, а огромна част от стаите са с тераси с превъзходна панорама към планината и спокойния вътрешен двор. Всяка стая разполага с панорамни прозорци и всички улеснения за пълностоен престой. Ексклузивният президентски апартамент на хотела предлага на гостите, търсещи пречистен разкош, частен достъп и красива тераса с панорамна панорама към златните куполи на храм-паметник „ Св. Александър Невски ” и София. Гостите, отседнали в Regency Club стаи и жилища, се любуват на спомагателни улеснения като безвъзмездна закуска, напитки и ордьоври.

Цялостното прекарване е допълнено от новаторски италиански ресторант The Revolutionary Dining Room & Bar, където ценителите на италианската кухня ще останат прелестно сюрпризирани от революционните тълкования на типичен ястия, основани от топ шеф-готвач, творил в заведения за хранене по целия свят. Впечатляващият панорамен бар на покрива The Scene Rooftop Bar & Terrace  е мястото, където можете да разпуснете с коктейл в ръка, любувайки се на зашеметяващата панорама към София и Витоша.

Hyatt Regency Sofia разполага с 10 многофункционални зали с обща повърхност от 1,468 кв. м., с съвършена естетика сред съвременен дизайн, модерни технологии, шир и разкош.

Със своите 533 кв. м. балната зала „ Васил Левски “ е една от най-големите зали в София и идеалното място за сватби, конференции и изложения. Тя може да бъде разграничена на три обособени елементи и съдържа четири вградени проектора и екрани, с цел да обслужва безпроблемно събирания от всевъзможен мащаб. Зала „ Ботев “ на партерното равнище е идеална за по-малки срещи и събития, с огромни прозорци, осигуряващи на гостите обилие от естествена светлина и пряк достъп към зеления вътрешен двор.

The Loft обезпечава три извънредни пространства на покрива, които могат да бъдат резервирани поотделно или в композиция. The Living Room и The Den оферират домакински комфорт, приключен с частен бар и камина, до момента в който The Conservatory подсигурява бягство отвън града със своята розова градина и ботаническа атмосфера.

Сред удобствата за гостите са още уелнес център, салон за хубост и денонощен фитнес. 

Водени от своята отдаденост към грижата за госта и над 60-годишния опит в хотелиерството от международна класа, Глобалният ангажимент на Hyatt за грижа и непорочност в допълнение усъвършенства оперативните насоки и ограничения за сигурност и успокоение на чиновниците и гостите. Допълнителна информация по отношение на задължението на Hyatt може да.

Последвайте Hyatt Regency София във и, хаштаг #HyattRegencySofia.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР